Avdelinger - Haugesund Ventilasjon Service
21678
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21678,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Tre firma - ett team.

Vi er tre firma, men ett team.

Vi er tre firma, men ett team. I de fleste prosjektene må de ulike fagområdene samarbeide for å gi en fullverdig og energibesparende løsning. En oversiktlig organisasjon som kommuniserer godt internt og med kunden, gjør det mulig å levere høyteknologiske og sammensatte produkter som er energibesparende.

 

Haugesund Ventilasjon Service AS

Hovedfokus er energioptimaliserte løsninger for ventilasjon og kjøling. Våre løsninger for behovsstyrt ventilasjon gir en energigevinst slik at man raskt sparer inn investeringen. Vi leverer sammensatte produkter til både nybygg og i forbindelse med rehabilitering.

Haugesund Automasjon AS

Leverer avanserte SD-anlegg (Sentral Driftskontroll) som sikrer så optimal drift som mulig. SD-anlegget styrer varme, kjøling, ventilasjon og lys på en energieffektiv måte. Haugesund Automasjon er også en el-installasjonsfirma som er godkjent for elektroarbeid og det meste innen lavspent installasjon. Vi er Norges første Schneider Electric partner.

Karmøy Rørteknikk AS

Fungerer som totalteknisk entreprenør og samarbeider tett med avdelingene for både automasjon og ventilasjon. Karmøy rørteknikk planlegger, bygger og sørger for systemer som er brukervennlige og enkle å vedlikeholde. Vi er en fleksibel avdeling som arbeider på tvers av avdelingene og er involvert i hele byggefasen.